Facebookgroep ‘Engelenlicht VIP’

Word jij lid van de betalende Facebookgroep ‘Engelenlicht VIP’?

Wat kan je verwachten?
-Je gaat meer rust krijgen in je hoofd en stap per stap leer je jezelf beter kennen.
-Je leert dichterbij jezelf te komen en meer jezelf te zijn.
-Je leert te kiezen voor liefde en je hart te volgen.
-Wekelijks ontvang je twee groepshealingen op afstand.
-De boodschappen zijn afgestemd op de energie van de groep.
-Door te delen in de groep, zal je groeien en kan je steun verwachten.
-Gevoel van thuiskomen.

Ga je mee op reis om te ontdekken wie je bent zodat je meer vertrouwen krijgt en in je kracht komt te staan?

Elke maand kan je kiezen of je verder wilt gaan.

We starten de eerste van elke maand.

Jouw investering per maand: € 22,- (incl. btw)

Aanmelden kan via het contactformulier.

Hieronder kan je lezen wat leden hebben geantwoord op de vraag:
‘wat betekent ‘Engelenlicht Vip’ voor je?’


Vip groep betekent voor mij warmte. Respect voor elkaar. Vertrouwen. Geholpen worden door een moeilijke periode. Je leert veel. Er is altijd iemand als ‘t ego weer opspeelt dus iemand anders ‘t bekijkt met een nuchtere kijk. Je ontwikkelt en groeit naar de persoon die diep van binnen in je zit.

De VIP groep is een omgeving waarin je veiligheid en vertrouwen vindt. Je wordt gezien, er is aandacht en respect voor elkaar. Daardoor durf je je te openen en te delen. Er wordt gespiegeld en dit alles te samen maakt dat je stapje voor stapje kunt groeien naar wie je in dieper wezen bent “Jezelf”

Ja zeggen tegen een spirituele groep is voor mij niet vanzelfsprekend. Ik heb overwogen en getwijfeld. Toch kwam het steeds weer terug in mijn gedachten. Ik heb er nieuwsgierig aan toegegeven en nu ben ik nog steeds heel blij over mijn beslissing. De healings, de uitleg, invoelend vermogen van Anne en de communicatie onderling in groep is voedend en verruimend. Respect, betrokkenheid, aanvulling en de nodige spiegel is voelbaar. Mijn vertrouwen was flink beschadigd, bovendien zat ik vol aannames, een soort weten, die belemmerend werkten op mijn ontwikkeling. Ik leerde mijn zeer gevarieerde emoties te onderscheiden en te laten “zijn”. Ik heb het geluk te ontdekken en te voelen dat er een keerpunt is gekomen en dat er een nieuwe ruimte is ontstaan…. Nu, verder op ontdekkingstocht naar mijn Zelf. Eindelijk heb ik healing herkend en voel mij héél dankbaar. Ik ga nog even door. Ik wil stralen.


error: Inhoud is beveiligd !!