Gedurende 5 dagen gaan we samen met de Engelen en je gidsen op pad om helderheid te krijgen in de situatie waarin jij vastloopt .
Naar aanleiding van je vragen zal ik je begeleiden via e-mail zodat jij daarna weer met volle moed en vertrouwen verder kan met je leven.

Werkwijze
Dag 1 ontvang je een reading of een gechannelde boodschap.
Dag 2 ontvang ik van jou vóór 13 uur een e-mail met jouw vragen en inzichten over de reading /boodschap zodat we hier samen naar kunnen kijken.
Dag 3 gaan we in verdieping met een afstandshealing.
Dag 4 ontvang ik van jou vóór 20 uur een e-mail met jouw ervaring, inzichten en vragen zodat we hier in verdieping kunnen gaan.
Dag 5 ronden we af en zal ik nog een kaart trekken.

Reading
Bij een reading of een gechannelde boodschap maak ik via jouw foto verbinding met je gidsen en engelen die jou omringen en laat ik de informatie tot me komen.

Afstandshealing
Het moment van de afstandshealing die plaats vindt op woensdag, betekent dat ik me ga afstemmen op de cliënt samen met de engelen en wat voor dat moment belangrijk is, zal mogen geheeld worden.
Als het tijdstip van de healing niet past, kan je de healing nog ontvangen de dag zelf tot 23u59. De healing is net zo krachtig als je het ontvangt op het moment dat het jou uitkomt.

Wat als je weinig ervaart bij een healing?
– Heb je je kunnen ontspannen?
– Heb je een ervaring gehad van warmte of koude?
– Voelde je druk in je hoofd, keel, maag en /of darmen?

Een healing werkt langer door en het zal helder worden.
Het is dus mogelijk dat iemand niet direct iets merkt, maar dat is de kracht van een afstandshealing om jezelf alle tijd en ruimte te geven.

Investering in jezelf:
Je investering is € 77,- (incl. btw).

Gun jij jezelf deze tijd om weer verbinding te hebben met wie jij in wezen bent?

Spreekt dit aanbod je aan of heb je nog vragen, neem dan HIER contact met me op.

error: Inhoud is beveiligd !!