Angst voor verandering is angst voor de dood, zowel fysiek als angst om het vertrouwde los te laten.
Het is dan een stukje sterven van het ego.
Door hiervan bewust te zijn, te vertrouwen in de Goddelijke leiding, in de liefde die je bent, kan je dit stilaan loslaten, ervaar je rust en ontspanning en laat je vreugde toe in je leven.
Door te stoppen met het leven te willen controleren, ga je in overgave, leef je in het hier en nu en kom je in de stroom van je hart, je thuishaven.
Emoties, angsten zijn delen van je die je klein houden en beperken. Door er bewust van te zijn en er afstand van te nemen, ontstaat er meer ruimte, maak je je er los van en kan je weer nieuwe stappen zetten.
Je voelt je vrijer, rustiger en hebt meer energie. Alles gaat dan gemakkelijker. Je hoeft je niet meer zo in te spannen. Eigenlijk gaat dan alles vanzelf.
Als je innerlijke spanning voelt, voel je je niet helemaal thuis bij je eigen zijn. Je zoekt dan bevestiging en antwoorden in de buitenwereld. Dat kan even spanning wegnemen als je een bevestiging krijgt, een erkenning, maar dit is dan tijdelijk.
Thuiskomen, je veilig en je geborgen voelen is een staat van zijn die je kan bereiken door je te verbinden met je Goddelijke zelf, waar alles is en niets nog te veranderen is, want deze staat van zijn is perfect.

Categorieën: Geen categorie

error: Inhoud is beveiligd !!