Groepshealing “Van angst naar vertrouwen”

GROEPSHEALING OP AFSTAND “Van angst naar vertrouwen”

Laat je hoofd niet overheersen
Je hoofd wil zich vaak met van alles bemoeien. Het is zelden tevreden en streeft altijd naar meer en beter. Maar als je je hart volgt, is alles zoals het moet zijn. Je hoeft jezelf niet te bewijzen; je bent al goed genoeg. Je hoeft niet alles te weten of alles alleen te doen.

Leven in vertrouwen
Wanneer je in vertrouwen leeft, ontvang je hulp en ervaar je meer rust. Jij hebt de sleutel in handen om gelukkig te zijn.

Doel van de healing
Het doel is om vertrouwen te hebben in het Universum, waardoor je weer bij jezelf komt. Dit betekent dat je je angsten en zorgen loslaat, stopt met strijden en je Hoger Zelf de leiding geeft. Zo kun je ontspannen en meer rust ervaren.

Vertrouwen leidt tot positiviteit
Door te vertrouwen, ga je geloven dat alles goed komt, waar je ook bent. Je staat dan positief in het leven en bent bereid om uitdagingen aan te gaan die op je pad komen. Aartsengel Michaël zal je hierbij ondersteunen.

Wanneer? Dinsdag 16 juli om 11.00 uur

Jouw bijdrage € 15,55 (incl. btw)

Wat als je er niet bij kunt zijn? Als het tijdstip van de healing niet uitkomt, kun je je later op de dag afstemmen om de healing alsnog te ontvangen. Plaats je intentie en geef je Hoger Zelf toestemming om aanwezig te zijn tijdens de healing. Zo ontvang je de healing wanneer het jou uitkomt.

Reserveer je plekje Je kunt je aanmelden tot 8.30 uur op de dag van de healing.

Tijdens de healing sessie is het belangrijk dat je jezelf de ruimte geeft om te ontspannen en te ontvangen. Er is geen actie van jouw kant vereist. Zorg voor een rustige omgeving waar je niet gestoord wordt, zodat je volledig kunt afstemmen op je innerlijke ervaringen.

Om misverstanden te voorkomen, de healing vindt plaats via een energetische verbinding; er is geen gebruik van internet of andere technologische middelen.

Doe je mee? Na ontvangst van je betaling is je inschrijving compleet.
Meld je hier aan: Groepshealing “Van Angst naar Vertrouwen”

Zorg goed voor jezelf en hopelijk tot dan.
Liefs, Anne