• Boodschap uit de onzichtbare wereld - 09/01/2020

  Je bent geweldig, lief kind.
  Laat je niet afleiden door die stemmekes in je hoofd.
  Je weet beter. Je weet dat die gedachten niet kloppen.
  Keer naar binnen.
  Ga in de stilte en kom thuis in jezelf waar je de rust zult vinden.
  Voel onze liefde.
  Voel onze aanwezigheid.
  Er wordt zoveel van je gehouden.
  Wees wie je bent.
  Houd van jezelf.
  Omarm jezelf en geloof erin dat je het geweldig doet en je op de juiste weg bevindt. De weg waar jij jezelf kan ontmoeten, jezelf kan vinden en ontdekken wie je werkelijk bent.
  Zie jezelf staan met ons om je heen.
  Voel en ervaar.
  Welkom thuis, lief kind.

 • Tijdens de stormachtige nacht - 05/03/2019

  Deze boodschap is gekomen tijdens de stormachtige nacht van 4 maart.

  Stop met je aan te passen of te denken dat je niet goed genoeg bent.
  Je bent goed zoals je bent.
  Jouw schoonheid zit diep in jou.
  Het is niet wat je van buiten ziet wat van belang is, maar juist wat je uitstraalt van binnenuit en zichtbaar wordt voor iedereen.

  Hoe meer jij jezelf bent, hoe meer jouw licht zal schijnen en ieder kan dan zien hoe mooi je bent, gewoon omdat het is wie je bent, zuiver en puur.

  Accepteer wie je bent.
  Ieder heeft zijn mankementen. Heb er geen oordeel over.
  Durf naar binnen te kijken en dan pas ga je de echte schoonheid zien.
  Dat is wie je bent.

  Het gaat niet om je uiterlijk, maar om de schoonheid in jou.
  Kijk naar jezelf.
  Kijk echt en laat alles wat je ziet van de buitenkant wat je irriteert los.

  Dik of dun en al die rimpels of wat dan ook leiden je af om je pure schoonheid te zien. Jouw kern, jouw zijn is puur.
  Jij bent een prachtig wezen, een kind van God.
  In de kern ben je volmaakt.
  Nu ben je aan het ervaren om mens te zijn.
  Dan hoef je ook niet perfect te zijn.
  Jouw lichaam is jouw voertuig zodat jij hier kan zijn op aarde.

  Laat je niet meeslepen door reclame en sociaal media die zich richt op uiterlijk vertoon.
  Jij bent goed zoals je bent.
  Je mag jezelf gaan accepteren en vrede hebben met hoe jij eruitziet.

  Keer naar binnen en zie hoe mooi je bent.
  Stop met je te richten op wat je niet goed vindt aan jezelf.
  Je bent nu op aarde om te ervaren hoe het is om mens te zijn. Alles is goed aan je.
  Door vrede te hebben met jezelf, ga je je ware zelf kunnen ontmoeten. Het is jouw beste vriend die er altijd voor je is.

 • Gesprek met Aartsengel Michaël en mijn vader - 22/01/2019

  Aartsengel Michaël spreekt:
  Lief kind, we staan om je heen.
  Nooit ben je alleen.
  Blijf moedig verder gaan.
  Laat je niet afleiden door gedachten die voorbijkomen die jou doen twijfelen en onzeker maken. Luister naar de stem diep in jou aanwezig. Het is jouw innerlijke leiding die weet wat voor jou het beste is wat je kan doen op dit moment. Het is voor je hoogste goed en ook al begrijp je het niet, ga er niet over denken, maar volg je gevoel in diep vertrouwen dat dit is wat je te doen hebt zodat jij sneller kan groeien.
  Vertrouw en heb de moed om de stapjes te zetten, hoe klein ook, zo ga je vooruit. Wees niet bang voor je angsten. Het is allemaal illusie, want die angst komt door een ervaring uit het verleden en is nu niet meer de werkelijkheid.
  Ga er moedig doorheen en je zal merken dat wij je opvangen zodat jij weer verder kan. Het zal je zoveel ruimte geven. Dit is wat je te doen staat, gewoon stapjes zetten en we wandelen met je mee. Wees gerust en laat nu die zorgen gaan. Zo kan je verder op je pad, de weg die jij gekozen hebt.

  Wat is nu de volgende stap, Aartsengel Michaël? Jullie zeggen het wel, maar wat als je niet ziet wat je kan doen?
  Vraag dan om bij je te komen zodat jij kan loslaten wat je tegenhoudt om te zien of te weten. Want je zal weten als jij kan ontspannen en al de controle kan loslaten. Blijf in het vertrouwen dat wij voor je zorgen. Je hoeft het allemaal niet helder te weten. We kennen je wensen en het is aan jou om in het Nu te blijven en niet sneller te willen lopen, want door dit te doen, ben je niet dichtbij jezelf en kan je zo moeilijk de stem horen die jou zoveel te vertellen heeft.
  Blijf het beeld voor ogen houden van een ouder die voor zijn of haar kindje zorgt. Dat is wat wij ook doen, want we houden zoveel van jullie allemaal en willen alleen dat jij gelukkig bent en dat wij kunnen geven wat je nodig hebt. En vaak blokkeer je daarin, want je houdt de deur soms gedeeltelijk open en dan is het moeilijk voor ons om bij je te komen. Je hoeft echt niet bang te zijn. Houd de deur open en dan zijn we direct bij jou wanneer je ons nodig hebt. Je mag je veilig voelen, dan zijn we zo dichtbij, want als je dat ervaart, laat je ons toe om bij je te zijn. Begrijp je, lief kind? Gun jezelf de geschenken, al het moois dat het leven je brengen kan. Alleen door open te staan om te ontvangen en controle te laten gaan.
  En als het moeilijk is om te weten wat je toch zou kunnen doen op dit moment, ga gewoon in de stilte en geniet van het moment voor jezelf. Verder heb je niets te doen. Gewoon genieten en jezelf toe te staan om in de stilte te gaan en naar binnen te keren en los te laten wat het aardse leven van je verlangt. Gewoon even naar binnen keren en voelen wat je nodig hebt op dit moment. Koester die momenten dichtbij jezelf. Het is jezelf de volle aandacht geven en je niet te laten afleiden door al je bezigheden.

  Nu spreekt mijn vader.
  Lief kind, mijn lieve dochter, ik begrijp je vraag heel goed. Het is allemaal gemakkelijk gezegd, maar wanneer je elke keer weer naar binnen gaat keren zal je ook gemakkelijker de controle kunnen loslaten. Je zal voelen dat we bij je zijn, dat je niets alleen hoeft te doen. Je zal tekens krijgen. Blijf erin geloven en ontspan. Want door te ontspannen kan jij je openen om te ontvangen. Zolang jij de controle probeert te houden, houd je krampachtig vast en dan is het moeilijker om te ontvangen. Angst is illusie. Als je dat merkt dat je bang bent, ga dan niet in de angst blijven hangen. Maar ga er gewoon doorheen. Durf te springen. Je zal opgevangen worden. Je mag daar echt op vertrouwen. Ik begrijp ook goed dat zo springen in het onbekende en niet wetend, wat je veel onrust kan brengen. Het is jouw ego die bang is die alles wil vasthouden en alles wat het niet kent zal het wantrouwen. Maar het is juist door het onbekende in te slaan en iets nieuws te proberen dat je vooruitgaat. Je ziel, je hart, je grootste vriend diep in jezelf zal je leiden. Durf daarop te vertrouwen op wat je voelt. Het eerste wat er in je gedachte komt, is steeds het juiste, dat is dan het antwoord op je vragen en waar je naar op zoek bent. Alles wat daarna in je gedachten komt, is niet meer van je innerlijke leiding, maar is je ego die dan gaat reageren waardoor je gaat twijfelen en steeds maar zal blijven vragen en in rondekes gaat draaien. Maak gedurende de dag contact met jezelf, zoals je nu met ons in verbinding bent. En ook als er dan geen antwoorden komen, je zal je meer kunnen ontspannen en weer veilig voelen gewoon omdat je dan de energie voelt van de engelen en het licht. Hoe meer je in verbinding gaat met jezelf hoe meer jij met ons verbonden bent. We doen het dan allemaal samen en dan is er geen jij meer die het alleen moet doen. Het is het ego die denkt dat het alleen is en voor elke hulp zal twijfelen of het wel goed is. Wanneer je je hartje volgt, zal je niet twijfelen en loopt alles vanzelf.
  Blijf goed voor jezelf zorgen. Het komt echt goed. Je doet het ook goed. We staan achter je. Blijf vragen. Je kan echt niet te veel vragen. We staan met een team om je heen. Ik weet, je bent dit nooit gewoon geweest. Je wou het gewoon allemaal alleen oplossen in je leven waardoor het allemaal zo zwaar voor je werd. Nu weet je beter. Nu weet je dat je niets alleen hoeft te doen en wij altijd bij je zijn. Altijd, lief kind, ook al zie je ons niet, toch zijn we bij je, ook nu op dit moment. Vertrouw erop op wat je niet kan zien. Dat is voor jou de juiste weg. Dat opent deuren. Ga ervoor. Blijf verder gaan en vooral geniet, lief kind. Geniet van het leven. Geniet van wat het leven je allemaal brengen zal. Er zal nog zoveel mooie dingen komen.

 • Boodschap van Aartsengel Michaël - 12/01/2018

  Blijf verder gaan. Je hebt gekozen voor jezelf.
  We zullen je hierin blijven ondersteunen.
  Weet dat het leven je datgene brengt wat je nodig hebt op dit moment om te kunnen groeien. Je hoeft dus niet bang te zijn.
  Durf te kijken naar jezelf met heel veel liefde zonder oordeel.
  Jij bent liefde in de kern van jouw wezen.
  Jij hebt steeds de keuze van welke kant je wilt zien, de kant van je hart of de kant van je ego.
  Dat is allemaal leren, lief kind.
  Wanneer jij jezelf kan zijn en je helemaal kan omarmen en dus jezelf helemaal kunt accepteren wie je bent met jouw licht en schaduwkanten, dan lief kind, staat je hart open om te ontvangen wat jij nodig hebt voor je hoogste goed.
  Elke ervaring , elke relatie toont je een spiegel van wat er in jou leeft, niet meer of minder.
  Durf jij eerlijk naar jezelf te kijken?
  Durf jij te voelen wat er allemaal in jou gebeurt?
  Of probeer jij te vluchten door druk bezig te zijn met je dagelijkse bezigheden, want dat is een vlucht, lief kind, een vlucht van wat er is.
  Wanneer je wilt groeien , dien je door de ervaring te gaan en dichtbij jezelf te blijven. Het zal niet altijd gemakkelijk zijn, maar weet dat wij om je heen staan om je hierbij te helpen.
  Het vraagt moed en doorzetting, maar door dat te doen, zal je meer in je kracht komen.
  Laat je niet afleiden door wat dan ook. Kijk naar jezelf en wees eerlijk met jezelf. Het blijft een reis naar binnen naar wie je bent, liefde en licht.

 • Boodschap van Aartsengel Michaël - 24/08/2017

  Gegroet, kind van Licht,
  Blijf vertrouwen in de hulp vanuit het Universum. We zorgen voor je. Je hebt al zoveel gegeven en je bleef maar geven, maar je had het zo moeilijk om te ontvangen.
  Lief kind, je bent het waard. Jij bent niet minder dan een ander. Ieder van jullie is een geliefd kind van God. Iedereen is gelijk. Door in liefde te leven kom je los van de dualiteit.
  Leef in liefde. Doe alles wat jou blij maakt. Het leven dient om in liefde te leven en plezier te beleven.
  Zolang je nog pijn voelt, vraagt je lichaam om te kijken wat het jou te vertellen heeft. Keer naar binnen, lief kind.
  Wat anderen ook over je hebben gezegd en geraakt hebben, gekwetst, beschuldigd, laat het gaan. Het is allemaal gebeurd omdat je niet in afstemming was met het Licht.
  Wanneer je dicht bij jezelf bent, zal je stap voor stap gaan ontdekken hoe waardevol je bent, hoe prachtig je bent.
  Jij bent volmaakt. Er is niets verkeerd aan jou. Laat al de oordelen maar los, want het is niet de waarheid. De waarheid is dat jij liefde bent en licht. Hoe dieper je naar binnen kan gaan, zal je merken dat je zuiver en puur bent.
  Waarom zou je je dan nog op de achtergrond gaan houden?
  Waarom , lief kind?
  Je kan alles krijgen waar je zo naar verlangt. Er zijn zoveel mogelijkheden dat je kan doen. Jij kan kiezen, want jij bent meester over je eigen leven. Niemand heeft te bepalen wat jij zou moeten doen. Jij bent vrij, lief kind. Vrijheid is jouw geboorterecht. Probeer nu te ontspannen en te genieten van het leven. Neem de tijd voor jezelf.

 • Communiceren met je Engel - 09/06/2017

  1.Nodig de engel uit : Lieve Aartsengel ….
  2.Wees duidelijk wat je wil.
  3.Zorg dat je steeds positief spreekt. Als je iets wenst in je leven vraag dan wat je wilt en spreek nooit met “niet, geen, nooit” want dan trek je juist meer aan, want de engelen kennen die woorden niet.
  Bv ik wil geen ruzie meer met.. als je dat vraagt zal je juist meer ruzie aantrekken. Dit is de wet van aantrekking. Vraag dan eerder om vrede, harmonie in de relatie..
  4. Heb vertrouwen. Spreek zoals je met een goede vriend zou doen. Zeg alles wat op je hartje ligt en er zal naar je geluisterd worden. Eindig steeds met wat jij wil, wat je wenst, welke hulp dat je wenst.
  Bv meer rust, meer vrijheid, een betere gezondheid, meer energie, …
  5. Wanneer je de engelen om hulp gevraagd hebt, laat dan los. Heb vertrouwen dat er naar je geluisterd wordt en ga gewoon verder met je leven. De engelen zullen je helpen. Probeer zelf niet de controle te houden of te sturen in welke richting. Laat het over aan de engelen.
  6. Wees geduldig. Op het juiste moment zal je ontvangen wat je wenst , dit of iets beters , behalve als je hieruit dient te leren en te accepteren en van daar uit te leven in liefde.
  7. Laat los. Het antwoord kan wel eens in een hele andere vorm of vanuit een hele andere hoek komen dan je verwacht.
  8. Let op de tekens van de engelen bv een veertje, engelengetallen, een woord of een liedje dat je steeds blijft horen, een muntje dat je vindt,..
  9. Probeer je zo goed mogelijk te ontspannen en laat je gepieker los. Hoe meer jij kan ontspannen en rustig zijn, hoe meer inzichten je zal ontvangen.
  10. Wees dankbaar voor alles dat je mag ontvangen, hoe klein ook. Hoe meer dankbaarheid je zal tonen , hoe meer je zal ontvangen.

 • Boodschap van Aartsengel Michaël - 02/04/2017

  Gegroet, lief kind.
  Spreek jouw waarheid.
  Doe niet of zeg niet wat anderen zo graag willen horen,
  dan loop je mee met de massa,
  dan ben je niet dicht bij jezelf,
  dan laat je je afleiden,
  Het is tijd om voor jezelf op te komen.
  Durf jezelf te uiten in samenwerking met het Licht.
  Je hoeft je niet meer te verstoppen en klein te houden.
  Laat je maar zien en horen.
  Kom in je kracht en zeg wat jij wil.
  Spreek steeds vanuit je hart.
  Daar is Liefde.
  Laat liefde je leiden op je weg.
  We zullen altijd bij je zijn om je te inspireren om de “juiste” woorden te zeggen.
  Blijf je gevoel volgen en wat er ook in je gedachten komt, dat is dan jouw waarheid.
  Dat zijn steeds positieve gedachten.
  Blijf deze volgen.
  Doe er iets mee.
  Je kan het.
  Wees jezelf en laat je Licht schijnen.
  Het is nu tijd om zichtbaar te zijn zodat je anderen gaat inspireren.
  Er zit veel meer in jou dan je bewust bent.
  Kom er mee naar buiten.
  Geloof in jezelf.
  Je zal zoveel mensen met jouw Licht en Liefde bereiken.
  Laat je maar zien hoe prachtig je in wezen bent.
  Er zit nog zoveel in jou verborgen.
  We helpen je wel dit te ontdekken.
  We doen het stap per stap.
  Laat zien wie je bent.
  We zijn altijd bij je.
  Samen gaan we onderweg.
  Je zal nog zoveel mooie dingen herontdekken, want in wezen weet je het al.
  In je Aardse leven zie je het nog niet.
  Het komt.
  Blijf moedig verder gaan.
  We houden heel veel van je.
  We zien hoeveel Liefde er in je zit.
  Laat maar stromen, lief kind.
  Laat die Liefde maar naar buiten komen.
  Een prachtig leven staat je nog te wachten.
  Geef je helemaal over en geniet.

 • Gechannelde boodschap van mijn vader over vrede - 10/03/2017

  Vrede bekom je door: vanuit je hart te leven, innerlijke strijd los te laten, het gevecht met jezelf om bij het vertrouwde te blijven los te laten.
  Wanneer je loslaat, kom je in een staat van ontspanning.
  Op dat moment kan je je overgeven aan de stroom van het leven.
  Je zal dan vrede ervaren.
  Je omgeving en de buitenwereld kunnen je een spiegel voorleggen.
  Kijk er naar. Zie waarom je nog zoveel weerstand hebt en angstvallig alles wil vasthouden.
  Durf los te laten.
  Vertrouw op je innerlijke leiding.
  Vrede ontstaat bij acceptatie, jezelf accepteren en waarderen.
  Leef in vrede met jezelf en de mensen die je ontmoet.
  Zo ga je echt genieten.

 • Boodschap van het Licht - 08/03/2017

  Wees trots op jezelf.
  Je doet het goed.
  Zie eens welke stappen je al gezet hebt.
  Wees moedig.
  Blijf doorzetten.
  We helpen je.
  Blijf bij je hart.
  Neem af en toe eens een pauze.
  Luister dan in stilte naar je innerlijke stem.
  Dat is onze leiding.
  Dat helpt je lichter door het leven te gaan.
  Het zal dan gemakkelijker verlopen.
  Heb vertrouwen dat wij je steunen.
  Wij juichen toe bij de stappen die je zet wanneer je onze
  stem hebt gehoord.
  Dat maakt ons zo blij.
  Wees ook blij.
  Geniet.
  Het is aan jou om het leven mooi te maken.
  Soms kom je voor een uitdaging.
  Ja, dan ben je bij een levensles.
  Hier heb je wat te leren.
  Wanneer je het kan zien, lost het op.
  Blijf moedig verder gaan.
  Je hebt het pad gevonden.
  Ja, deze weg helpt je om thuis te komen.
  De weg van Liefde.
  Wees liefde.
  Wees trouw aan jezelf.
  Kijk eerlijk naar jezelf.
  Zie de waarheid.
  Hou van jezelf.
  Zie de schoonheid in jezelf.
  Je bent zo mooi.
  We houden zo veel van je.

 • Boodschap van Aartsengel Michaël - 16/02/2017

  Ontspan, lief kind!
  Laat je gedachten los.
  Kom in je hart.
  Laat al de spanning gaan.
  Laat je zorgen los.
  Keer naar binnen, in de stilte.
  Voel! Luister!
  We zijn zo dicht bij je.
  We omringen je en helpen je.
  Vraag erom! Vraag!
  Geef je pijn, verdriet en zorgen aan ons. Je hebt dit ontvangen om te ervaren, om eruit te leren. Nu dient het je niet meer.
  Laat het los.
  Zie, voel wat er nu is.
  Laat het verleden gaan, zo gaan er nieuwe deuren voor je open.
  Kies wat je wil en wij zullen je helpen bij je beslissing.
  Er is geen goed of fout. Je bent hier op Aarde om te leren. Zie het als een spel. Hier groei je van.
  Sta op! Neem je moed bijeen en zet nieuwe stappen.
  Je kan het! Ga vooruit. Je doet het allemaal zo goed.
  Wees blij, geniet! Zie de humor. Neem het leven niet zo serieus.
  Maak plezier! Leef! Spring! Dans! We houden zoveel van je!

 • Leef in het hier en nu - 01/02/2017

  Laat het gaan! Laat los al wat is gebeurd.
  Het is geweest. Je kan er niets aan veranderen.
  Je hebt nu iets geleerd. De deur naar het verleden mag nu toe.
  De toekomst, dat is nog onbekend.
  Breek je hoofd er niet over hoe het allemaal kan verlopen.
  Je weet het niet en het vraagt zoveel energie als je daarmee steeds bezig bent.
  Blijf eens in het NU.
  Zie eens wat je nu hebt. Wees hier dankbaar voor.
  Zie de rijkdom, de schoonheid nu om je heen. Is dat allemaal niet mooi?
  Geniet ervan , lief kind!
  Ja, mooi hé, de vogeltjes die langskomen om graantjes te eten, de zon die opgaat en de lucht met al die mooie kleuren …
  Wees dankbaar en geniet!

  Je engelen team

 • Je engelen team - 15/01/2017

  Hallo lief mens,

  Waarom maak je toch zoveel zorgen?
  Waarom pieker je toch zo veel?
  Geef het eens allemaal aan mij.
  Wees blij! Maak plezier! Geniet van je dag!
  We zorgen voor je. We zijn altijd bij je.
  We houden zoveel van je.
  Voel je vrij.
  Laat al de spanning maar gaan.
  Het is nu tijd om je te ontspannen en in overgave te gaan.
  Waarom wil je toch zo graag je leven controleren? Stop hier mee!
  Geef je over. Je hoeft geen angst te hebben voor de toekomst. We zijn er voor je en willen ook het allerbeste voor jou.
  Laat gaan al je angsten en beperkende gedachten. Dat heeft je al lang genoeg klein gehouden.
  Waarom luister je nog naar de stem van je hoofd?
  Word eens stil en luister nu eens. Hoor je de stem van je hart? Ja, lief mens, dat voelt beter hé.
  Nu hoor je alles over overvloed. Ja, blijf luisteren, denk positief en groots.
  Leef nu en laat je verrassen.
  Vertrouw het leven. Alles komt goed.

  Je engelen team

 • Laat zien wie je bent! - 08/10/2016

  Waarom laat je je zo gemakkelijk beïnvloeden door je omgeving?
  Waarom doe je wat een ander verwacht dat je zou doen?
  Waarom leef je voor een ander en neem je acties die je zo moe maken?
  Ga eens in de stilte. Neem tijd voor jezelf en luister naar de stem van je hart.
  Wat wil jij? Wat maakt je echt gelukkig?
  Durf je deze weg te volgen, de weg van de Goddelijke leiding?
  Stop met steeds bezig te zijn voor een ander en kom dicht bij jezelf en volg de weg die jou blij maakt.
  Iemand die angstig is en je daardoor beïnvloedt, trekt je naar beneden als je in die energie blijft hangen en je gedachten ermee vult. Het beperkt je om te zijn wie je bent. Weet dat die angst niet jouw stuk is. Laat dus los. Kom dicht bij jezelf en voel wie jij bent.
  Sta in je kracht en laat zien wie je bent!
  Gedaan met je te verstoppen en op de achtergrond te houden!
  Je bent volmaakt zoals je bent, met je talenten en ook je minder goede kanten. Het is wie je bent. Accepteer jezelf zoals je bent.
  Stop met je te veroordelen dat je niet goed genoeg bent, of het niet kan!
  Door jezelf te zijn en te laten zien wie je bent, kom je in je kracht en ben je meester over jezelf en je gedachten. Je komt in de stroom van het leven. Pluk de dag uit de overvloedige Bron.
  Het is je geboorterecht om vrij en gelukkig te zijn.
  Het is je geboorterecht om in overvloed te leven.
  De Engelen zijn om je heen, vraag de hulp om te bereiken wat jou gelukkig maakt dit of iets beters, want jij ziet niet het grote geheel. Vraag en laat los en geniet nu van het leven, wees dankbaar wat de dag je brengt.
  Spreek over je passie en alles wat je gelukkig maakt. Vertel erover, want dat geeft je energie, je voelt een diep verlangen opborrelen. Volg je gevoel om acties te ondernemen zonder je te laten beïnvloeden door mensen om je heen of de angsten, zoals een tekort aan geld en die de maatschappij ons laat geloven en ons hoofd volstopt met een tekort.
  Weet dat er genoeg is voor iedereen. Denk enkel positief en leef in het hier en nu.
  Vertrouw dat je zal ontvangen wat je nodig hebt als je ervoor openstaat en alles loslaat.
  Laat zien wie je bent, want je bent perfect zoals je bent, lief mens!

 • De stem van je beschermengel - 24/09/2016

  Hallo Lief kind,

  Kom eens dicht bij mij.
  Laat me je omringen met mijn liefde.
  Kijk eens naar me.
  Ik ben zo fier op jou.
  Zie eens wat je al bereikt hebt in je leven.
  Je bent prachtig en doet het goed.
  Laat al je angsten en zorgen maar gaan.
  Blijf dicht bij me mijn kind.
  Voel mijn warmte om je heen.
  Zie mijn glimlach voor je.
  Laat me je troosten als het niet meer gaat.
  Ik ben altijd bij je.
  Ik hou zoveel van je.
  Wees dapper en moedig.
  Zet kleine stappen, je hoeft niets te forceren.
  Alles is goed.
  Je doet het goed.
  Heb vertrouwen, alles komt goed.
  Ik ben bij je.
  Je bent nooit alleen.

  Je beschermengel

 • Wees jezelf en ga met de stroom mee! - 22/09/2016

  Stop met een masker te dragen en braafjes te doen wat een ander wil dat je doet.
  Stop met al het “moeten”.
  Stop te doen “alsof”.
  Stop met oordelen.
  Stop met kritiek te geven.
  En dit niet alleen naar anderen toe, maar ook naar jezelf.
  Stop met angstig te zijn voor wat anderen van je denken en zeggen of om je minder te voelen en denken dat een ander beter is.
  Al deze dingen beperken je en houden je klein. Je voelt dan de zware energie, waar alles zo moeizaam gaat.
  Het is allemaal het spel van ons ego.
  Als je met deze gedachten blijft bezig houden, is het heel moeilijk om te stralen en gelukkig te zijn.
  Wat kies je?
  Wil je verder met je dagelijkse routine waarin het vaak een sleur wordt en je mee doet met de massa?
  Of kies je voor verandering en om je eigen weg te vinden waar je jezelf bent, alles wat goed is voor jou?
  Als je kiest voor verandering, dien je het verleden los te laten en ga je met de stroom van het leven mee.
  Het is onbekend. Je weet niet wat je te wachten staat. Je hebt hier geen controle over.
  Komen er dan emoties los, zoals angst voor het onbekende. Ok, dan ben je er bewust van en dan moet je er niet tegen vechten, want dan ga je ook weer niet vooruit. Het mag er zijn. Het is ok. Maar stop er je energie niet in. Ga niet in die angst. Laat het los. Zie gewoon wat er gebeurt. Omring deze gedachte met heel je bewustzijn dat licht en liefde is.
  Laat alles los, laat het verleden los. Al de pijn en verdriet dat je ervaren hebt, heeft je geleerd te zijn wie je nu bent.
  Blijf niet hangen in die pijn. Laat het nu los.
  Maak je vrij. Heb vertrouwen dat alles goed komt en het universum voor je zorgt. Je krijgt op je pad wat je aankunt, wat je vooruit helpt. Volg de stroom wat je gemakkelijk afgaat. Al wat moeilijk is en emoties teweeg brengt, zijn delen om geheeld te worden.
  Omarm deze delen. Het zijn je innerlijke kinderen die vragen om gezien te worden en omringd te worden met liefde en geborgenheid.
  En verder, doe dingen die je leuk vindt. Wees gewoon wie je bent.
  Luister naar je intuïtie en volg deze weg.
  Het universum zorgt voor je en wat je wenst, wat je droom ook is, geef het door aan de Engelen en dit of iets veel beters zal zich op jou pad manifesteren op het juiste moment.
  Zorg dan ook dat je nog enkel bezig houdt met positieve gedachten, want anders hou je het proces tegen.
  Je dient hier ook heel veel geduld voor te hebben, want het universum kent geen tijd.
  De controle hierover is het leven zelf. Jij hebt dit niet in handen. Soms komen er situaties in je leven die helemaal niet leuk zijn, maar die je helpen om te groeien.
  Acceptatie en vrede hebben met de situatie dien je te leren. Want het kan zijn dat je dit moest ervaren, dat dit een Goddelijk plan is, je zieleweg waar je door moet.
  Alles heeft een rede.
  Zorg dat je in elke situatie dicht bij jezelf blijft. Laat je niet afleiden met je gedachten en wat de massa doet.
  Zie de gedachten, maar geef enkel aandacht aan je gevoelens en intuïtie.
  Luister naar de stem van je hart en dit kan alleen door stil te worden in je hoofd.
  Wees jezelf.
  Accepteer jezelf met je positieve en negatieve kanten.
  Je bent wie je bent.
  Wees lief voor jezelf.
  Omarm jezelf, want je bent een prachtig, mooi mens.

error: Inhoud is beveiligd !!