Reacties

Online-programma: Reis door de 13 chakra’s samen met Maria Magdalena en de Engelen

 • Wat was dit toch weer een mooi programma!
  Met verrassende informatie en eeuwenoude diep resonerende klanken.
  Dit is echter geen eindpunt maar om, als het zich aandient, stukjes te herbeleven voor verdere verdieping.
  Het is zo mooi aan deze tijd dat eeuwenoude informatie, in aanloop naar het Gouden Tijdperk, nu kenbaar gemaakt wordt aan ieder die zich hiervoor wil openstellen.

  De groepshealing op het eind, heb ik ervaren als een healing van het Kosmisch Vrouw chakra.
  Even dacht ik het derde oog chakra, maar het was in het voorhoofd en het trok naar boven, in golven van dense en lichte energie (loslaten)
  Ook gans de tijd tintelingen gevoeld in voeten/benen en handen.

  De komende tijd laat ik alles bezinken en ben benieuwd naar veranderingen op langere termijn.
  Dank voor alles,
  met genegen en liefdevol hart,
  Hilde

Facebookgroep: Engelenlicht VIP

 • Afgelopen maand heb ik met veel plezier meegedaan aan de VIP Engelenlicht. De begeleiding van Anne is zorgvuldig en liefdevol. De healingen brengen me altijd veel, van nieuwe inzichten tot me ontspannener en beter voelen. Dit hangt af van wat er in de healingen gebeuren mag. Er wordt ingespeeld in de groep op wat er ervaren wordt en daar wordt veel aandacht aan gegeven. Ik doe graag in de maand juli weer mee. Dankjewel Anne en ik verheug me op de healing van vandaag!
  Pauly
 • Hoi allemaal.
  Ik wil graag een berichtje plaatsen over mijn ervaring met de engelen vip groep. Ik heb afgelopen maand meegedaan. ‘t was zo intens, zalig, liefde en vooral veel geborgenheid en liefde en persoonlijke begeleiding. Er komt zoveel Los zelfs in je onder bewuste waar je geen erg in hebt zelf. Ik ben zo dankbaar voor alles wat ik heb mogen ontvangen. En de vele persoonlijke begeleiding afgestemd op iedere persoon apart. ‘t is voor iedereen een aanrader in wat voor situatie je ook zit!!! We staan er niet alleen voor! Heb flinke sprongen gemaakt en blijf nog FF doorgaan tot ik mijn doel heb bereikt. Wie doet mee? Anne bedankt je bent toppie ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
  Henriette
 • Het was weer zo fijn in de engelen VIP groep te zijn. Ik doe vanaf het begin mee en de persoonlijke en warme betrokkenheid van Anne maakt dat ik mijn stappen blijf zetten. Het contact met de engelen raakt me diep en ik voel ze heel dichtbij en maakt dat ik me veilig en geborgen voel. Dankjewel Anne. Tot na de vakantie dan doe ik zeker weer mee.
  Pauly

Online-programma: Eigenliefde

 • De cursus ‘Eigenliefde’ was een eerlijke en intense zoektocht naar de ‘blinde vlekken’ in mijzelf.
  Soms heb je gewoon nood aan wat Engelen, Gidsen maar óók aarde Engelen( lichtwerkers) je hierover kunnen vertellen.
  Dan gaat er een nieuwe wereld voor je open en kun je weer verder.
  Ik dank Anne, voor de zachte en eerlijke manier van ‘ kanaal zijn’.
  Ik wens het iedereen toe!
  Hilde V.d.Vurst

Online-programma: De angst voorbij

 • Lieve Anne ik wilde jou nog bedanken voor de 5 dagen online “de angst voorbij”.
  Deze 5 dagen waren weer heel intensief voor mij. Ik heb veel met het licht mogen meegeven aan verdriet uit mijn jeugd en voelde mij de hele tijd beschermd door Aartsengel Michaël en Raphaël. Jij hebt de energie, jou aangereikt door de engelen weer heel sterk naar mij doorgegeven, ik zag de engelen voor mij staan tijdens de healing en mocht ook weer prachtige kleuren en de violette vlam zien. Daarvoor wil ik jou heel graag een uit het hart komend dank je wel zeggen. Ook Annah haar geluidsband op het einde bezorgde mij een rust en samenzijn met mijn moeder en ook daarvoor zeg ik dank je AnnaH en Anne
  Frieda
 • Lieve Anne ..De Angst voorbij 5 dagen on line…hebben me meer bewust gemaakt. Michaël en de Engelen waren bij mij. Hun prachtige kleuren en veertje ? … warm..koud..tranen..etc.
  Er is losgelaten, maar ik voel dat er nog meer zit. Het komt goed.
  Héél veel dank voor al het mooie dat je doorgeeft. En zo ook de feedback .
  Bieke
 • Dank voor jouw online programma “De angst voorbij”.
  Het was weer zo mooi en er is zoveel gebeurd. Door de healingen is veel oud zeer weggenomen en heb ik verdriet toe kunnen laten. Ik kan ruimer ademen en komt er ruimte in mijn hart. Ik heb zoveel liefde mogen ervaren door te ‘voelen’ en de strelingen over mijn gezicht en mijn haren. Ik weet dat de Engelen altijd bij me zijn. Tijdens de healingen heb ik ze mogen zien door de kleuren die ze vertegenwoordigen. Dat is mijn manier waarop ik ze zie. ook de berichten van je vader waren heel bijzonder Anne. Het lijkt me heerlijk om op deze manier contact te hebben met een dierbare die is over gegaan. Door dit programma is mijn vertrouwen gegroeid.
  Ik ben heel dankbaar en kan iedereen aanraden aan deze programma’s mee te doen.
  Liefs Pauly ❤
 • Lieve Anne, vanuit mijn “hart”, mijn “ziel”, mijn hele wezen wil ik je danken voor de steun en de ondersteuning bij het online-programma de “angst” voorbij… Doorheen deze 5-daagse kwam ik alweer een stukje dichter bij me”zelf”, en mijn kunnen.. De zachte strelingen van de Engelen herinnerde me er elkaar opnieuw aan, dat we NOOIT alleen zijn, ook al lijkt het soms zo.. De Liefdevolle woorden die me werden aangereikt door Aartsengel Michaël gaven me keer op keer de moed om door te gaan, om ervoor te gaan. Ook te blijven ge”love”n in mijn kunnen.. Klank en kleur, de healers van de Toe-Kom-ssst. Wandelen doorheen te “stilte” van het samenzijn, vond ik de Antwoorden, op de vele Waaroms in mij aanwezig. Ik wéét nù het is veilig om “mezelf” te zijn, waar ik ook ben, in wiens nabijheid ook. Angst, een slechte raadgever, een ogen-blik waarop “zelfliefde” weer even te ver van onszelf is verwijderd. Dit programma zou ik elkeen van “harte” willen aanraden… Want…,” liefde” is en en blijft het BESTE medicijn voor elk wondje GROOT of KLEIN..1000 merciekes.
  Mia

Online-programma: Engelen in de Nieuwe tijd

 • Vanmiddag heb ik de online workshops met Anne afgesloten
  In de aanrakingen van de AA engelen had ik nog niet veel ervaring
  Door deel te nemen aan deze workshop
  ging er een wereld voor mij open
  De ongekende liefdevolle aanraking van de verschillend Aartsengelen valt niet te benoemen. Dit is iets wat je moet ervaren
  Hun helende krachten gaan heel diep.
  Met grote dank aan Anne, die dit door haar liefdevolle inzet mogelijk maakt.
  Voor een ieder die besluit om deel te nemen aan deze waardevolle ontmoetingen
  wens ik een mooie reis toe met de engelen en Anne.
  Mia
 • Voor mij was het de 2de keer dat ik zo een bijzondere week mocht beleven. Het was weeral een intense maar o zo een verrijkende ervaring opnieuw. En weer ben ik een stapje dichter bij mezelf gekomen en ik weet heel zeker dat ik deze ingeslagen weg verder zal bewandelen. Al zal het nog met vallen en opstaan zijn.. maar stapje per stapje kom ik er wel ..daarom lieve Anne en AA engelen mijn dankbaarheid is groot dank je van harte !!
  Gerda
 • Goedemorgen Anne, na de ‘Engelen in de Nieuwe Tijd’ weer terug bij engelenlicht. Ik miste het vanmorgen en wat was het een bijzondere week met de Aartsengelen op pad te zijn geweest. De Engelen zijn er altijd maar dit was weer een hele bijzondere manier van ervaren. Ik heb zo veel mogen beleven en er is zo veel geheeld. De volgende keer doe ik weer mee want elke keer is het een andere beleving. Alles is in beweging en de relatie tot en met de Engelen ook omdat ik zelf verander en in beweging ben. Ik ben dankbaar voor alles wat ik ontvangen mag.
  Pauly
 • Ik wil je Anne super bedanken voor het mogen deelnemen aan de mooie 7 daagse healingen
  Voor mij was het een mooie ervaring, en ik heb er enorm van genoten.
  De liedjes zijn fantastisch en ik kreeg er kippevel bij, en de mooie tekeningen doen je ook wat.
  Ik ben jou Anna, Annah en de groep dankbaar voor deze ervaring .
  Groetjes Krista
 • Lieve Anne, graag wil ik delen wat het online programma ‘Engelen in de nieuwe tijd’ mij gebracht heeft. Ik heb geleerd nog meer in vertrouwen te leven en ik voel mij gedragen. Vannacht in bed was ik even verontrust vanwege iets op het werk en normaal zou ik hiervan ‘in een kramp schieten’. Nu ging ik heel diep naar binnen en weten dat in mijn hart alles goed is, dat alles er al is en dat ik nergens bang voor hoef te zijn, dat ik mijn ‘zijn’ mijn veiligheid kan vinden. Ik heb veel geleerd van de healingen maar ook van al je informatie, bemoediging en vertrouwen. Het is heerlijk het leven als magisch te ervaren en te weten dat we voor alles hulp kunnen vragen. Heel veel dank Anne,
  liefs Corina
 • Het was ook voor mij een super mooie beleving. Ik heb het ook als heel mooi en verrijkend ervaren! Het gaf mij een boost om mijn pad te blijven volgen. En dicht bij mijzelf te blijven en te vertrouwen. Echt de moeite waard.
  Liefs,Gerda
 • Dit engelenprogramma heb ik met heel veel plezier gevolgd.
  Wat me aansprak was vooral de combinatie van de geschreven teksten met de energetische tekeningen van de Aartsengelen, die ondersteund werden door de affirmaties.
  Die affirmaties deed ik dan terwijl ik me verbond met de Aartsengel van die dag terwijl ik de energetische tekening daarbij vast hield
  De vragen die aan het eind gesteld werden zetten mij er toe aan me nóg meer te verbinden met het proces.
  De healingen vind ik altijd heel bijzonder en onderschrijven wat er zich op dit moment daadwerkelijk op zielsniveau afspeelt.
  Pauly
 • Hoewel ik dagelijks contact heb met de engelen besloot ik mee te doen aan het online-programma
  van Anne en Annah. Ik vond deze 7 daagse zeer intensief. De Hathor-klanken en de symbolen van iedere engel gebaseerd op de heilige geometrie werkten zeer krachtig. De dagelijkse groepshealing voor de deelnemers maakten alles compleet. De cursus bracht me tot een verdieping in mijn ziel. Persoonlijk had ik na de cursus een pauze nodig zodat mijn lichaam alles kon verwerken.
  Dit programma is zeker een aanrader, zowel voor een beginneling als voor gevorderden.
  Dank je wel Anne en Annah voor wat jullie mij gebracht hebben!
  Hartegroet, Gerd
 • Het on-line programma “Engelen in de Nieuwe Tijd” is een aanrader voor iedereen die zijn kosmisch bewustzijn wat dieper wil ontwikkelen, door middel van klank en beeld (geometrie) én natuurlijk ook door de dagelijkse intense healing met telkens een andere (aarts)engel. Het was heerlijk om je te laten overspoelen door de specifieke energie van ieder van hen … De uitwisseling van ervaringen en opdrachtjes in besloten groep vond ik ook heel aangenaam en leerrijk. Ze helpen je vaak over je onzekerheden heen en brengen je tot diepere inzichten, zelfreflectie, waardoor soms nieuwe initiatieven in beweging gezet worden. Ik vond mijn deelname een investering in mezelf, met dank aan Anne en Annah.
  Ria
 • Het was een leuke cursus en heb hierdoor een beter contact gekregen met de engelen.
  Angelique

Online-programma: Effectief Assertief met Aartsengel Michaël

 • Ik voelde me deze week gekoesterd in een bad van aandacht, de fijne geluidsbanden van Annah, waarvan sommige recht naar ‘t hart gingen.., de diepte ingaan.. en de healingen.. Wat klaar was om los te laten, werd, soms krachtig en (of) langdurig geheald. Het negatieve werd omgebogen naar het positieve.. Wat de toekomst zal brengen.., weet ik niet, maar ik ben heel benieuwd hoe ik anders zal reageren door in m’n kracht te staan. Ik dank je Anne.. met een Liefdevol hart.. en ik dank Aartsengel Michaël en de  Engelen, voor deze mogelijkheid tot groei ! Tot slot nog dit, aan Zij die twijfelen.., laat je hart spreken als dit op je pad komt, het kan véél betekenen ! Veel liefs,
  Hilde
 • Er is een hoop losgekomen, het was erg intens en ging erg diep. Het heeft me enorm geholpen met het verwerken van het overlijden van mijn lief meisje Molly, mijn poes , heb ondanks veel verdriet correct kunnen reageren ook naar mijn kids toe, waardoor hun niet zoveel emoties ervaarde en  snel een plekje konden geven en ik zie door het programma waarom ze moest gaan: mij te verlossen van een hoop verdriet en eindelijk flink kunnen huilen en flink loslaten. Mijn hele leven staat op zijn kop maar ondanks alles blijf ik rustig en ga rustig verder in ‘t volste vertrouwen en geloof dat alles goed gaat komen voor mijn hoogste goed ook al moet ik door veel zware stukken. Je groeit er enorm van en kijkt dieper bij jezelf waardoor jezelf de antwoorden weet.
  Henriette
 • Ik vond het geweldig, iedere dag andere gewaarwordingen, kleuren, een echte aanrader voor iedereen. Ik keek iedere keer weer uit naar de healing omdat je nooit op voorhand weet wat je mag of kon verwachten. Bij deze wil ik Anne langs deze weg nog eens heel hartelijk bedanken. Je kan er wat van Anne samen met Aartsengel Michaël en al de andere engelen die ook meehielpen. TOP
  Monique
 • Voor mij was het heel nieuw en ik kon er mij ook niets onder voorstellen. Ik dacht, laat het maar op mij afkomen. Maar van dag één af heb ik onder hoogspanning gestaan, zo intensief ondervond ik de werking van de door Anne opgeroepen engelen met mij. Bij het openen van de eerste dag mail ging het nog redelijk normaal, de geluidsbandjes beluisteren heb eerst 3 keer beluisterd om het echt in mij op te nemen. De eerste letter ‘m’ inkleuren was ook zo gedaan. Ik dacht natuurlijk gewoon wat kleuren tussen de lijntjes. Maar bij die bezigheid voelde ik al de werking van de engelen, bij mij onwetende mens, moest ja nog veel opgeruimd worden. Dat werd dan tijdens de heling ‘s avonds onder de vleugels genomen. Ik voelde de aanwezigheid van de engelen aan de bewegingen met mijn stoel, mijn hoofd werd bewerkt net zoals mijn benen en lichaam. Mijn chakra ‘s moesten ja geopend worden. Ondertussen passeerden de mooiste kleuren voor mijn ogen. Ik zag A E Michaël staan met zijn zwaard. Het was zo speciaal. De volgende dagen werd ‘s morgens al aan mij gewerkt bij het wakker worden, ik voelde dat de mail van, jou Anne, binnen gekomen was. De hele dag door stond ik in contact met de engelen die het mij duidelijk lieten weten en als ik aan jou dacht Anne draaide mijn stoel ook, de energie was die zeven dagen zo extreem hoog. Tijdens de dagelijkse healingen die vol energie waren heb ik zoveel mooie beelden en kleuren gezien dat het eigenlijk moeilijk te beschrijven is. Ik zag Moeder Maria met en zonder kind, ik zag A.E. Michaël, hoofden van mannen met golvende grijze haren en vrouwen die allen in de Bijbel beschreven werden en ik zag Jezus met zijn doornenkroon. Daarnaast de violette vlam en spiralen in alle kleuren waar ik aan het einde als een film weer hoofden zag, van mijn moeder en mijn jong overleden kleinzoon, van mijzelf in jonge jaren en zoveel meer. Mijn slaapkamer plafond was overdekt met boomtakjes waar veel glinsterende lichtjes door dansten en een soort krater verscheen waar ik door mocht zien en daar een driehoek zag met een oog in het midden…en zoveel meer, te veel om nu alles op te sommen. Deze belevenis ga ik nooit vergeten het heeft mij vrij en gelukkig gemaakt en ik weet zeker dat ik dit nog eens ga herhalen bij jou volgende online programma. Anne, bedankt voor al het mooie dat ik bij jou al mocht beleven.
  Frieda
 • Deze cursus heeft veel meer gebracht dan ik ooit gedacht had! Ik geloof meer in mezelf en kom er sterker uit! Nu besef ik hoe de engelen mij steunen en hoe meer ik in het nu leef! Jij bent een echte engel hier op aarde.
  Lieve warme groetjes van Els

Healing

 • Lieve Anne, na het samen op stap gaan voor het online-programma, koos ik ervoor om nog een stapje dieper te gaan graven in me”zelf”, om me alzo te kunnen ontdoen van de gedachte ik “MOET”, maar ze te kunnen vervangen door de klanken IK KAN HET, IK MAG HET, IK BEN…HET WAARD; Daarom koos ik met héél mijn hart/ziel om deel te nemen aan de 5-daagse healing. In één woord, het was HEMELS. Heel diep verdriet, met eraan gekoppeld de fysieke ongemakken, we reden d.m.v. het LICHT en jouw aanwezigheid voor mij een héél STUK lichter. Het lijkt erop, of de vergeten stukjes van mezelf, weer langzaam maar zeker in elkaar worden gepast. Ik leerde evenzeer dat het zeggen van een “NEEN” veilig is, en dat de woorden “JA MAAR” eigenlijk een Emotionele Manipulator zijn… Ja, het heeft, ZIN, hoe onzinnig het soms lijkt. Ik voel me ZIELSGELUKKIG ! Het is me gelukt. Ik dank JOU en het LICHT;;; en aan allen die er zin in hebben, niet twijfelen, gewoon DOEN ! Anne neemt je op een liefdevolle wijze bij de hand.., en brengt je in contact met je “ZIELSBESTEMMING”. Zalig was het, is het, en zal de herinnering blijven.
  Zielsgroet, hartsknuffel, mia
 • Lieve Anne via deze weg wil ik je danken voor de 5 daagse healingssessies deze hebben mij enorm geholpen in het proces waarop ik in dat moment zat.Ik keek er elke dag enorm naar uit en gaf mij inzichten en steun
  liefs Astrid
 • Lieve Anne, via deze weg wil ik je nogmaals laten weten dat ik bijzonder blij ben met het 5 daagse healingprogramma waarin ik mee heb gedaan en het vertrouwen en de inzichten die het mij gegeven heeft, Ook ben ik dankbaar voor jouw inzet tijdens deze sessies je feedback na de sessies en in het bijzonder ook hetgeen je met het channelen doorkrijgt. Heel erg bijzonder en heel waardevol…ik ben weer stappen verder gekomen in mijn proces. Het is heel veel wat je geeft, heel veel dank!
  Liefs Corina
 • Graag wou ik even verslag uitbrengen van de persoonlijke healingweek o.l.v. Anne. De week ging voor mij wat hobbelig van start, maar vanaf de 3e dag kwam er een doorbraak en werden een paar zware stukken losgelaten, zodat mijn energie weer wat lichter en zachter werd en weer beter kon stromen. De persoonlijke boodschappen van engel Michaël waren telkens een hart onder de riem. Ik voelde me omringd door heel veel liefde. Beslist een aanrader voor zij die nog mochten twijfelen om ook eens deel te nemen …
  Ria
 • De 5 daagse persoonlijke Engelen Healingen van Anne waren heel bijzonder en liefdevol.
  Ik heb veel mogen ervaren en heb me door de Engelen gedragen en omhuld gevoeld.
  Ik heb los kunnen laten .Er is geheeld en het heeft me weer een stukje dichter bij mezelf gebracht. Na de healingen voelde ik me ontspannen en blijer alsof alles lichter was.
  Dit programma is een aanrader en ik ga zeker op herhaling.
  Dankjewel Anne!
  Pauly
 • Bedankt voor deze fantastische healing. Het heeft mij deugd gedaan. In begin stond ik er wat onwennig tegen. Maar jouw lieve zachte stem bracht mij tot rust. Jouw handen voelen warm en magisch aan. Ik voelde letterlijk hoe de energie in mezelf op een zachte manier in beweging werd gebracht. Een paar dagen nadien besefte ik dat er dingen los waren gekomen die mij andere inzichten gaven! Het heeft mij gesterkt!
  Groetjes, Els

Facebookgroep ‘Engelenlicht’

 • Lieve Anne
  Ik wil jou graag “dank je wel” zeggen, voor al het mooie dat ik in nog geen twee maanden tijd bij Engelenlicht mocht ervaren. Ik ben toevallig bij het scrollen op Engelenlicht terecht gekomen en twijfelde zo van welles, nietes en heb me dan toch aangemeld. Ik ben een volledige leek wat de engelen betreft. Ik heb wel al eens van A.E. Michaël en Raphaël gehoord maar ik ben er nooit mee bezig geweest.. Ik heb dan jou teksten gelezen en vond alles verbazend.
  De eerste healing, waar ik niet wist wat er ging gebeuren, was voor mij heel bijzonder. Ik zag prachtige kleuren en ik werd op mijn stoel heen en weer geschoven, maar mijn stoel bewoog niet. Het was voor mij een openbaring. Ik heb dan iedere healing mee gedaan en iedere keer was er weer een ervaring meer. Nu, na bijna twee maanden heb ik dank zij jou healingen mijn moeder, kleinzoon ook moeder Maria en later Jezus mogen zien. Ik werd langs demonen naar het heilige licht en de engelen geleid. A.E. Michaël is nu altijd bij mij, ik kan nu zijn hulp inroepen en voel dat hij altijd aanwezig is. Dit alles dank zij jou healingen en de verklarende antwoorden van jou die mij enorm geholpen hebben. Er is nog zo veel dat ik zou kunnen schrijven maar dan wordt mijn briefje te lang. Ik wil enkel zeggen, ik dank je uit het diepst van mijn hart dat ik dank zij jou het leven met de engelen gevonden heb.
  Heel veel liefs
  Frieda
0 0 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Notify of
guest

2 Reacties
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie-Claude
Marie-Claude
2 years ago

Lieve Anne
Wat een veranderingen in mijn leven na een aantal healings door jou ! Ik zat helemaal vast, wist zelf niet wat ik wilde met mijn leven. Door jouw healings is alles weer gaan stromen. En vooral … het wordt me langzaam aan duidelijk wat ik wil in mijn leven. Heel ‘toevallig’ bieden zich kansen en veranderingen aan. Hoe wonderlijk allemaal. Ik voel me rustiger en vol vertrouwen. Bedankt Anne voor alle kleine zetjes die je healings me in alle zachtheid hebben gegeven. Mijn dankbaarheid is groot ! ❤

Pauly
Pauly
4 years ago

De VIP Engelenlicht-groep betekent heel veel voor mij. Het is elke keer weer een stapje dichter bij jezelf. Ik word ook geholpen door de anderen in de groep, er wordt mij een spiegel voorgehouden, waardoor ik dingen zie die ik zelf niet of nog niet heb kunnen zien. Daardoor maak ik bij elke healing, geholpen door de Engelen en Anne een stap vooruit in mijn persoonlijke ontwikkeling. Anne doet zelf net zo mee als wij en stelt zich net zo kwetsbaar op als wij dat doen. Er is een absoluut wederzijds vertrouwen. Anne is een warme zuivere en integere vrouw,… Read more »