Healing in mijn praktijk

Een totale duur van de sessie is ongeveer één uur afhankelijk van jouw noden en gebeurt individueel.
We starten met een gesprek en gaan samen kijken naar het probleem waar je aan wil werken. Het kan zowel een lichamelijke, emotionele of psychische klacht zijn.
Daarna ga je op de behandeltafel liggen op je rug. Je hebt het best gemakkelijke kleding aan. Alleen de schoenen gaan uit.
Ik raak je lichaam aan en laat de kosmische energie zijn werk doen. De helende energie stroomt je lichaam binnen zodat er healing kan ontstaan waar er blokkades zijn.
Heel het lichaam wordt behandeld en het is belangrijk om wat je voelt niet tegen te houden en je zoveel mogelijk te ontspannen.
Na de healing is er mogelijkheid tot het stellen van vragen.
Het is ook belangrijk om na de sessie veel water te drinken om vrijgekomen afvalstoffen af te voeren.

Deze behandeling komt op € 50,- (incl. btw)

De wegbeschrijving waar ik woon vind je HIER

Wil je graag een healing, neem dan gerust HIER contact met me op.

Healing op afstand

Een afstandshealing is net zo efficiënt als een persoonlijke behandeling in mijn praktijk. De behandeling kan op het afgesproken tijdstip, zonder telefonische verbinding plaatsvinden.
Je ontvangt de healing in je eigen vertrouwde omgeving. Je hoeft je niet te verplaatsen , je bespaart tijd en je hoeft je niet druk te maken over het vervoer en afstand .
Sommige mensen zijn meer ontspannen in hun vertrouwde omgeving. En op deze manier is een afstandshealing toegankelijk voor mensen die zich moeilijk kunnen verplaatsen of te ver wonen.
Ik stem me af op jou via je foto, jouw naam, je geboortedatum en je woonplaats. Met deze gegevens stem ik op jou af en krijg jij die energie die jij nodig hebt.
Bij een healing op afstand maak ik vanuit mijn hart een energetische verbinding met jou , onze beschermengelen, healing engelen, opgestegen meesters, gidsen,….
Of jij je blij of juist verdrietig voelt, alles is goed. Weet dat je in je eigen veilige omgeving bent waar alle emoties mogen zijn. Er gebeurt hier precies dat wat er moet gebeuren en daar hebben we geen invloed op. Jij laat bewust of onbewust toe wat er gebeurt. Tijdens de behandeling krijg jij die informatie die jouw lichaam op dat moment kan verdragen. Je krijgt nooit meer dan jij aan kan en ook al voelt het op dat moment heel heftig, jouw lichaam is blijkbaar sterk genoeg om die verandering op dat moment aan te kunnen.
Het is belangrijk om veel water te drinken na een healing.
Na de healing kan je vanaf het begin tot het einde opschrijven wat je beleefd hebt. Dit is een goede oefening om je meer bewust te worden van de subtiele manier waarop wij mensen met de engelen communiceren, hoe wij hen als ‘puur licht’ kunnen waarnemen en invloed die hun tekenen kunnen hebben als je deze gewaar wordt.
Door de belevenissen te bewaren zie je op een later moment hoe je gegroeid bent in het waarnemen van de engelen en begrijp je hun boodschappen beter.
Wanneer je graag je ervaring van de engelen healing wilt delen, mag je het naar mij opsturen en stuur ik je een reactie terug.

Een healing sessie op afstand kost € 35,- (incl. btw)
Je dient dit bedrag vooraf te betalen via bankoverschrijving.
Je krijgt van mij een bevestiging via mail wanneer ik de betaling ontvangen heb en dan leggen we dag en uur vast.
Wil je graag een healing op afstand ontvangen, neem dan gerust HIER contact met me op.

Facebookgroep ‘Engelenlicht VIP’

Word jij lid van de betalende Facebookgroep ‘Engelenlicht VIP’?

Wat kan je verwachten?
-Je gaat meer rust krijgen in je hoofd en stap per stap leer je jezelf beter kennen.
-Je leert dichterbij jezelf te komen en meer jezelf te zijn.
-Je leert te kiezen voor liefde en je hart te volgen.
-Wekelijks ontvang je twee groepshealingen op afstand.
-De boodschappen zijn afgestemd op de energie van de groep.
-Door te delen in de groep, zal je groeien en kan je steun verwachten.
-Gevoel van thuiskomen.

Ga je mee op reis om te ontdekken wie je bent zodat je meer vertrouwen krijgt en in je kracht komt te staan?

Elke maand kan je kiezen of je verder wilt gaan.

We starten de eerste van elke maand.

Jouw investering per maand: € 22,- (incl. btw)

Aanmelden kan via het contactformulier.

Hieronder kan je lezen wat leden hebben geantwoord op de vraag:
‘wat betekent ‘Engelenlicht Vip’ voor je?’


Vip groep betekent voor mij warmte. Respect voor elkaar. Vertrouwen. Geholpen worden door een moeilijke periode. Je leert veel. Er is altijd iemand als ‘t ego weer opspeelt dus iemand anders ‘t bekijkt met een nuchtere kijk. Je ontwikkelt en groeit naar de persoon die diep van binnen in je zit.

De VIP groep is een omgeving waarin je veiligheid en vertrouwen vindt. Je wordt gezien, er is aandacht en respect voor elkaar. Daardoor durf je je te openen en te delen. Er wordt gespiegeld en dit alles te samen maakt dat je stapje voor stapje kunt groeien naar wie je in dieper wezen bent “Jezelf”

Ja zeggen tegen een spirituele groep is voor mij niet vanzelfsprekend. Ik heb overwogen en getwijfeld. Toch kwam het steeds weer terug in mijn gedachten. Ik heb er nieuwsgierig aan toegegeven en nu ben ik nog steeds heel blij over mijn beslissing. De healings, de uitleg, invoelend vermogen van Anne en de communicatie onderling in groep is voedend en verruimend. Respect, betrokkenheid, aanvulling en de nodige spiegel is voelbaar. Mijn vertrouwen was flink beschadigd, bovendien zat ik vol aannames, een soort weten, die belemmerend werkten op mijn ontwikkeling. Ik leerde mijn zeer gevarieerde emoties te onderscheiden en te laten “zijn”. Ik heb het geluk te ontdekken en te voelen dat er een keerpunt is gekomen en dat er een nieuwe ruimte is ontstaan…. Nu, verder op ontdekkingstocht naar mijn Zelf. Eindelijk heb ik healing herkend en voel mij héél dankbaar. Ik ga nog even door. Ik wil stralen.


error: Inhoud is beveiligd !!