Gesprek met Aartsengel Michaël en mijn vader


Categories :

Aartsengel Michaël spreekt:
Lief kind, we staan om je heen.
Nooit ben je alleen.
Blijf moedig verder gaan.
Laat je niet afleiden door gedachten die voorbijkomen die jou doen twijfelen en onzeker maken. Luister naar de stem diep in jou aanwezig. Het is jouw innerlijke leiding die weet wat voor jou het beste is wat je kan doen op dit moment. Het is voor je hoogste goed en ook al begrijp je het niet, ga er niet over denken, maar volg je gevoel in diep vertrouwen dat dit is wat je te doen hebt zodat jij sneller kan groeien.
Vertrouw en heb de moed om de stapjes te zetten, hoe klein ook, zo ga je vooruit. Wees niet bang voor je angsten. Het is allemaal illusie, want die angst komt door een ervaring uit het verleden en is nu niet meer de werkelijkheid.
Ga er moedig doorheen en je zal merken dat wij je opvangen zodat jij weer verder kan. Het zal je zoveel ruimte geven. Dit is wat je te doen staat, gewoon stapjes zetten en we wandelen met je mee. Wees gerust en laat nu die zorgen gaan. Zo kan je verder op je pad, de weg die jij gekozen hebt.

Wat is nu de volgende stap, Aartsengel Michaël? Jullie zeggen het wel, maar wat als je niet ziet wat je kan doen?
Vraag dan om bij je te komen zodat jij kan loslaten wat je tegenhoudt om te zien of te weten. Want je zal weten als jij kan ontspannen en al de controle kan loslaten. Blijf in het vertrouwen dat wij voor je zorgen. Je hoeft het allemaal niet helder te weten. We kennen je wensen en het is aan jou om in het Nu te blijven en niet sneller te willen lopen, want door dit te doen, ben je niet dichtbij jezelf en kan je zo moeilijk de stem horen die jou zoveel te vertellen heeft.
Blijf het beeld voor ogen houden van een ouder die voor zijn of haar kindje zorgt. Dat is wat wij ook doen, want we houden zoveel van jullie allemaal en willen alleen dat jij gelukkig bent en dat wij kunnen geven wat je nodig hebt. En vaak blokkeer je daarin, want je houdt de deur soms gedeeltelijk open en dan is het moeilijk voor ons om bij je te komen. Je hoeft echt niet bang te zijn. Houd de deur open en dan zijn we direct bij jou wanneer je ons nodig hebt. Je mag je veilig voelen, dan zijn we zo dichtbij, want als je dat ervaart, laat je ons toe om bij je te zijn. Begrijp je, lief kind? Gun jezelf de geschenken, al het moois dat het leven je brengen kan. Alleen door open te staan om te ontvangen en controle te laten gaan.
En als het moeilijk is om te weten wat je toch zou kunnen doen op dit moment, ga gewoon in de stilte en geniet van het moment voor jezelf. Verder heb je niets te doen. Gewoon genieten en jezelf toe te staan om in de stilte te gaan en naar binnen te keren en los te laten wat het aardse leven van je verlangt. Gewoon even naar binnen keren en voelen wat je nodig hebt op dit moment. Koester die momenten dichtbij jezelf. Het is jezelf de volle aandacht geven en je niet te laten afleiden door al je bezigheden.

Nu spreekt mijn vader.
Lief kind, mijn lieve dochter, ik begrijp je vraag heel goed. Het is allemaal gemakkelijk gezegd, maar wanneer je elke keer weer naar binnen gaat keren zal je ook gemakkelijker de controle kunnen loslaten. Je zal voelen dat we bij je zijn, dat je niets alleen hoeft te doen. Je zal tekens krijgen. Blijf erin geloven en ontspan. Want door te ontspannen kan jij je openen om te ontvangen. Zolang jij de controle probeert te houden, houd je krampachtig vast en dan is het moeilijker om te ontvangen. Angst is illusie. Als je dat merkt dat je bang bent, ga dan niet in de angst blijven hangen. Maar ga er gewoon doorheen. Durf te springen. Je zal opgevangen worden. Je mag daar echt op vertrouwen. Ik begrijp ook goed dat zo springen in het onbekende en niet wetend, wat je veel onrust kan brengen. Het is jouw ego die bang is die alles wil vasthouden en alles wat het niet kent zal het wantrouwen. Maar het is juist door het onbekende in te slaan en iets nieuws te proberen dat je vooruitgaat. Je ziel, je hart, je grootste vriend diep in jezelf zal je leiden. Durf daarop te vertrouwen op wat je voelt. Het eerste wat er in je gedachte komt, is steeds het juiste, dat is dan het antwoord op je vragen en waar je naar op zoek bent. Alles wat daarna in je gedachten komt, is niet meer van je innerlijke leiding, maar is je ego die dan gaat reageren waardoor je gaat twijfelen en steeds maar zal blijven vragen en in rondekes gaat draaien. Maak gedurende de dag contact met jezelf, zoals je nu met ons in verbinding bent. En ook als er dan geen antwoorden komen, je zal je meer kunnen ontspannen en weer veilig voelen gewoon omdat je dan de energie voelt van de engelen en het licht. Hoe meer je in verbinding gaat met jezelf hoe meer jij met ons verbonden bent. We doen het dan allemaal samen en dan is er geen jij meer die het alleen moet doen. Het is het ego die denkt dat het alleen is en voor elke hulp zal twijfelen of het wel goed is. Wanneer je je hartje volgt, zal je niet twijfelen en loopt alles vanzelf.
Blijf goed voor jezelf zorgen. Het komt echt goed. Je doet het ook goed. We staan achter je. Blijf vragen. Je kan echt niet te veel vragen. We staan met een team om je heen. Ik weet, je bent dit nooit gewoon geweest. Je wou het gewoon allemaal alleen oplossen in je leven waardoor het allemaal zo zwaar voor je werd. Nu weet je beter. Nu weet je dat je niets alleen hoeft te doen en wij altijd bij je zijn. Altijd, lief kind, ook al zie je ons niet, toch zijn we bij je, ook nu op dit moment. Vertrouw erop op wat je niet kan zien. Dat is voor jou de juiste weg. Dat opent deuren. Ga ervoor. Blijf verder gaan en vooral geniet, lief kind. Geniet van het leven. Geniet van wat het leven je allemaal brengen zal. Er zal nog zoveel mooie dingen komen.