Boodschap van Aartsengel Michaël


Categories :

Gegroet, kind van Licht,
Blijf vertrouwen in de hulp vanuit het Universum. We zorgen voor je. Je hebt al zoveel gegeven en je bleef maar geven, maar je had het zo moeilijk om te ontvangen.
Lief kind, je bent het waard. Jij bent niet minder dan een ander. Ieder van jullie is een geliefd kind van God. Iedereen is gelijk. Door in liefde te leven kom je los van de dualiteit.
Leef in liefde. Doe alles wat jou blij maakt. Het leven dient om in liefde te leven en plezier te beleven.
Zolang je nog pijn voelt, vraagt je lichaam om te kijken wat het jou te vertellen heeft. Keer naar binnen, lief kind.
Wat anderen ook over je hebben gezegd en geraakt hebben, gekwetst, beschuldigd, laat het gaan. Het is allemaal gebeurd omdat je niet in afstemming was met het Licht.
Wanneer je dicht bij jezelf bent, zal je stap voor stap gaan ontdekken hoe waardevol je bent, hoe prachtig je bent.
Jij bent volmaakt. Er is niets verkeerd aan jou. Laat al de oordelen maar los, want het is niet de waarheid. De waarheid is dat jij liefde bent en licht. Hoe dieper je naar binnen kan gaan, zal je merken dat je zuiver en puur bent.
Waarom zou je je dan nog op de achtergrond gaan houden?
Waarom , lief kind?
Je kan alles krijgen waar je zo naar verlangt. Er zijn zoveel mogelijkheden dat je kan doen. Jij kan kiezen, want jij bent meester over je eigen leven. Niemand heeft te bepalen wat jij zou moeten doen. Jij bent vrij, lief kind. Vrijheid is jouw geboorterecht. Probeer nu te ontspannen en te genieten van het leven. Neem de tijd voor jezelf.